Bu haber kez okundu.

Siirt'te 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı
banner232

Türkiye genelinde olduğu gibi Siirt'te de yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren öğrenciler okullara akın etti.
İlk kez okula adım atanlar kadar, arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşayanlar da vardı.

Öğrenciler, bu yıl "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" olarak tanıtılan yeni müfredatla eğitim hayatlarına adım atarken, hem öğrenciler hem de veliler büyük bir heyecan içindeydi.

Özellikle bu yıl Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eğitimde köklü değişikliklere gidildi. Yeni müfredatın uygulanmaya başlanmasıyla öğrenciler ve öğretmenler, daha zengin içeriklerle dolu bir eğitim sürecine adım attılar. Veliler ise çocuklarının bu yeniliklerle gelişimlerini görmek için sabırsızlanıyor.

Okula gelen öğrenciler, duygularını paylaşırken, birçoğu öğretmenleri ve arkadaşlarıyla yeniden buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Veliler ise çocuklarının geleceği için atılan bu adımların önemine dikkat çekti.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya ile birlikte 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası açılış programına katıldı.

Gözümüzün nuru öğrenciler ile birlikte okul heyecanını paylaşan Vali Kızılkaya, Siirt’te 5.819 öğretmen ve idareci 88.300 öğrenci ve 575 okul ile yeni yıla hazır olduklarını belirten Vali Kızılkaya,Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve değerli velilerimize hayırlı ve başarılı bir yıl diledi.

Vali Kızılkaya, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza huzurlu, sağlıklı ve başarı dolu bir yıl diledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.