Bu haber kez okundu.

Siirt Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu’nda Matematik Şöleni!
banner229

Siirt Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu, 14 Mart Dünya Pi Günü’nü coşkuyla kutladı.
Matematik sevgisini artırmak ve öğrencilerin bu alana ilgisini çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikler, velilerin yoğun katılımıyla Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Program, günün anlam ve önemini belirten video sunumu ve müzik dinletisi ile başladı.
Ardından öğrencilerin hazırladığı çeşitli matematik etkinlikleri sergilendi. Büyük heyecanla takip edilen Matematik Bilgi Yarışması, izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Etkinlik sonunda yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya, organizasyonda emeği geçen öğretmenlere ise plaket takdim edildi.

Bu anlamlı etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaresini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.