Bu haber kez okundu.

Siirt Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Yönetiminden İftar Yemeği
banner229

Siirt Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Yönetimi, Ramazan ayı vesilesiyle bir iftar yemeği düzenledi.
Şehrin önde gelen iş insanları, kamu yetkilileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı iftar programında birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Siirt Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Yönetimi adına Cumhur Türkkan, “Ramazan ayı, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı bir dönemdir.

İş dünyası olarak şehrimize katkı sağlamak, toplumsal dayanışmayı artırmak ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek adına bu tür organizasyonlara önem veriyoruz” dedi.

Katılımcılar, sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde birbirleriyle sohbet ederek iş dünyasındaki gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Program, duaların edilmesi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

İftar yemeğine Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu bazı kurum müdürleri de katıldı.

SİMÜD, Siirt’in ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak adına çalışmalarına devam ederken, sosyal sorumluluk projeleri ve dayanışma etkinlikleriyle de toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmeyi hedefliyor.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.