Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay’dan Çocuk Tutuklulara Yardım
banner232

Siirt Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan tutuklu/hükümlü veya annesinin yanında kalan çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılanması amacına yönelik Siirt Kızılay Şube Başkanlığı ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu tarafından İşbirliği protokol imzalandı.
Siirt Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleşen törende Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Nami Kars arasında protokol imzalandı.
Bu protokolle ceza infaz kurumunda bulunan tutuklu/hükümlü veya annesinin yanında kalan çocukların ihtiyaçları olan giyim malzemelerinin tedariği sağlanarak ve çocukların ihtiyaçları olan giyim malzemesi ile birlikte çocuklar giydirilip mutlu olması hedefleniyor.

Amacın çocukların cezalarının infazı sonrası topluma yeniden kazandırılması olduğunu belirten Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık,  Kızılay’ın dil, din, ırk ayrımı yapmadan her kesime yardım eden uluslararası bir yardım kuruluşu olduğunu hatırlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.