Bu haber kez okundu.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'Görevleri Sona Eren 4 Yönetici' Hakkında Açıklama Yaptı
banner232

Bazı basın-yayın organlari ile sosyal medya platformlarında yer alan "Siirt il Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 4 Şube Müdürü Görevden Alındı" haberleri üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Müdürlüğümüzde il Müdür yardimcılığı ve Şube Müdürlüğünde geçici ve norm kadro fazlası olarak görevlendirilen 4 mesai arkadaşımızın 14 Haziran 2024 tarihi itibariyle geçici görevlendirmeleri sona ermiştir.

Norm kadro fazlasi geçici görevlendirmelerin uzatılması yürürlükteki mevzuat ve 2024/7 sayılı tasarruf tedbirleri genelgesi kapsamanda mümkün görülmemektedir.

Mesai arkadaşlarımıza bu zamana kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, norm kadro ihtiyacı olduğunda durumları yeniden değerlendirilebilecektir.

Konuyu farklı mecralara çekerek, kurumumuzu zan altında bırakacak açıklamaları da üzüntüyle karşıladığımızı Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

İL MİLLI EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.