Bu haber kez okundu.

Siirt Fıstığı A.Ş'den Üreticilere Büyük Hizmet: Zahmetsiz Fıstık Ayıklama Dönemi
banner232

Siirt Fıstık İşleme Tesisi, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanı ile kurulan makine parkurunu bu sene genişletmeye devam ediyor. 

Amacı Siirt fıstığını dünyaya tanıtmak ve çiftçilerin emeğine katma değer sağlamak olan Siirt Fıstığı A.Ş, hizmetlerine yeni bir adım daha ekledi. 

Fıstıkçılıkta en zahmetli üretim aşamalarından biri olan açık-kapalı fıstık ayrımı için son teknoloji bir makine devreye alındı.

Bu yatırım, daha yüksek kapasitede hizmet vermek, üreticilerin iş yükünü hafifletmek ve kalite standardını koruyarak sürdürmek adına gerçekleştirildi.

Siirt fıstığını rekabetçi piyasalarda bir adım daha öne çıkaracak önemli bir rol üstlenecek.

Makine, açık ve kapalı fıstıkları birbirinden ayırmak üzere tasarlanmış olup, saatte 500 ile 750 kg arasında ayıklama kapasitesine sahip. Ayrıca, bu makine yabancı maddeleri ve lekeli fıstıkları da ayırarak kaliteyi artırıyor.

SİİRT FISTIĞI İŞLEME SAN. VE TİC. A.Ş.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.