Bu haber kez okundu.

Siirt Eğitime Destek Platformu Faaliyetlerine Hızlı Bir Şekilde Devam Ediyor
banner232

Siirtli iş insanı Mesut Altunç’un katkıları ve Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç’un girişimleri sayesinde, Eğitime Destek Platformu'nun toplantısında ihtiyaç duyulan bir dondurucu satın alınarak Siirt İl Müftülüğü’ne bağlı Kudüs Darüsselam Kur’an Kursu’na teslim edildi.

Bu bağış, Kudüs Darüsselam Kur’an Kursu'nun ihtiyaçlarının karşılanması adına önemli bir adım olarak değerlendirilirken, yapılan yardımların kursun faaliyetlerine büyük katkı sağlayacağı ifade edildi.

Eğitime Destek Platformu Başkanı ve Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ve iş insanı Mesut Altunç’a bu anlamlı desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.
Pinal, bu tür yardımların eğitim kurumları için hayati öneme sahip olduğunu belirterek, “Rabbim katkılarından dolayı onlardan razı olsun” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.