Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi'nden Yeni Mahalle Güres Caddesi'nde Geniş Kapsamlı Temizlik Etkinliği
banner232

Siirt Belediyesi'nin öncülüğünde, Yeni Mahalle Güres Caddesi'nde geniş çaplı bir temizlik etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe, Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, DEM Parti İl Eş Başkanı Eşref Tekin, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve halk yoğun katılım gösterdi.
Etkinlik boyunca cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları yapıldı.Belediye Eş Başkanları, temiz bir Siirt için başlatılan bu kampanyanın önemine dikkat çekerek, vatandaşları çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.
Eş Başkanlar, etkinlik sırasında yaptıkları açıklamada, "Yeni Mahalle Güres Caddesi'nde devam ettiğimiz bu temizlik çalışması, şehrimizin diğer bölgelerinde de devam edecek. Amacımız, daha temiz ve yaşanabilir bir Siirt oluşturmak," ifadelerini kullandı.
Siirt Belediyesi'nin çevre temizliği konusunda düzenlediği bu tür etkinlikler, halkın bilinçlendirilmesi ve katılımının artırılması amacıyla devam edecek.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.