Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi'nden Personel Ücretlerine Zam Müjdesi
banner232

Siirt Belediyesi, ekonomik durgunluk ve yüksek enflasyonun alım gücü üzerindeki olumsuz etkilerini hafifletmek amacıyla personeline yönelik önemli bir zam kararı aldı.
Eşbaşkanlar Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'nin emekçilerin ekonomik sıkıntılarını göz önünde bulundurarak ve onların refahını artırmak amacıyla attığı bu adımla, Siirt Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde Toplu İş Sözleşmesinden yararlanan personelin günlük yemek ücreti 95,20 TL'den 100 TL artışla 195,20 TL'ye yükseltildi.
Ayrıca, Belediye Başkanlığı emrinde görev yapan daimi işçilerin yevmiyelerine de 350 TL'lik bir artış yapıldı.
Bu kararlar, çalışanların yaşam standartlarını iyileştirmek ve ekonomik zorlukların etkisini en aza indirmek amacıyla alındı.
Eşbaşkanlarımız Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, "Çalışanlarımızın emeği ve fedakarlığı bizim için çok değerli. Onların daha iyi şartlarda çalışabilmeleri ve yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.