Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi'nden 1100 Aileye "Hoşgeldin Bebek" Paketi Yardımı
banner229

Yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği “Hoş geldin Bebek” projesiyle ebeveynlerin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.
Siirt Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında yürüttüğü projelerle vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.
Bu çerçevede, 2024 yılı boyunca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen "Hoşgeldin Bebek" paketi yardımları büyük ilgi görüyor.
Yeni doğan bebek sahibi ailelere yönelik başlatılan bu anlamlı projede, 2024 yılı içerisinde toplam 1100 aileye yardım paketi ulaştırıldı.
"Hoşgeldin Bebek" paketi, bebeklerin ilk dönemlerinde ihtiyaç duyabilecekleri temel malzemelerden oluşuyor.
Bu yardımlar, yeni bebek sahibi olmuş ailelerin üzerindeki maddi yükü hafifletmeyi ve bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Siirt Belediyesi, doğum raporu ve kimlik fotokopisi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuruda bulunan tüm vatandaşlara ’Hoş Geldin Bebek’ hediye paketi dağıtmaya devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.