Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İstinat Duvarı ve Merdiven Yapım Çalışmalarını Tamamladı
banner232

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde başlattığı istinat duvarı ve merdiven çalışmalarını tamamladı.
Yapılan çalışmalar kapsamında, Barış mahallesi Vedat Akdağ caddesi, Ulus mahallesi 627 sokak, Alan mahallesi Hayrullah Yaşar caddesi 1633 sokak, Çal Mahallesi 234 ve 205. Sokak, Conkbayır mahallesi 328 sokak, Alan mahallesi ve Çal mahallesinde merdiven yapım işlerini tamamlandı.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bu çalışmaların kentin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak ve olası afet risklerini en aza indirmek için önemli bir adım olduğunu belirtti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki toprak kayması riski minimize edildi.

Siirt Belediyesi, altyapı çalışmalarına yönelik projelerine devam edeceğini ve kentin güvenliği için bu tür yatırımların süreceğini açıkladı.
Halkın can ve mal güvenliğini öncelikli tutan Siirt Belediyesi, kent genelindeki sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürecek.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.