Bu haber kez okundu.

Siirt Belediye Eşbaşkanı Sofya Alağaş Sokak Hayvanları Barınağını Ziyaret Etti
banner232

Siirt Belediye Eşbaşkanı Sofya Alağaş, belediye meclis üyeleri ile birlikte Siirt Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Sokak Hayvanları Barınağı'nı ziyaret etti. Ziyarette barınakta yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, hayvanların sağlık durumlarını bizzat inceledi.

Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, sokaklarda hasta, yaralı veya bakıma muhtaç durumda olan ve küpesiz hayvanların tespit edilerek barınağa nakledildikleri belirtildi.
Ayrıca, barınağa getirilen hayvanların tedavi ve bakımlarının büyük bir özenle yapıldığı vurgulandı.

Eşbaşkan Alağaş, barınaktaki mevcut durum hakkında detaylı bilgiler aldı ve yapılan çalışmaları yerinde değerlendirerek iyileştirme ve geliştirme konularında görüş alışverişinde bulundu. Alağaş, "Sokak hayvanlarının sağlıklarını ve refahlarını korumak, bizim için büyük bir öncelik. Siirt'teki barınaklarımızı ve bakım hizmetlerimizi sürekli olarak geliştirmek için çalışıyoruz. Gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tüm ekiplere teşekkür ediyorum." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ataman Albay 1 ay önce

Çocuklara yetişkinlere saldırıp onların yaralanmalarına ve ölmelerine neden olan, her gün yaptıkları katı ve sıvı dışkılarla çevreyi kirleten (Yaptıkları o katı ve sıvı dışkıların bir kısmı buharlaşıyor ve paralelinde, nano ölçülerde o dışkıları siz ve çoçuklarınız ciğerlerinize çekip, vücuttaki kan dolaşımınıza alıyorsunuz, sonra da türlü türlü hastalıklar size bulaşıyor....), akşamları havlayarak insanları uykularından uyandıran, kuduz gibi toplum sağlığını tehdit eden hastalıklara yol açan köpek sürüleri yok!! Niçin acaba hiç düșündünüz mü MAMA LOBİSİNİN TUTTUĞU PARALI TROLLER? Bunlara, "kardesim, al bir sahipsiz köpeği eine, besle de senin hayvan sevgini görelim" dediğinde, topuklayarak kaçarlar..!! Tatile gittikleri Paris'te, Londra'da, Zürih'te sahipsiz sokak köpeklerini sokaklarda sürü halinde görmeleri imkansizdir ama ne hikmetse, Türkiye'de sokaklardaki sahipsiz köpeklerinin toplatilmasina karṣi çikarlar..