Bu haber kez okundu.

Semih Çalapkulu, Zorlu ElektroMekanik Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Oldu
banner229

Hemşehrimiz Medya Siirt Köşe yazarımız Semih Çalapkulu, Zorlu elektromekanik AŞ Genel Müdürlüğüne getirildi.
Firat Universitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Mezunu olan Semih Çalapkulu daha yaklaşık 19 yıldır Kuzu Grup'ta çalışıyordu.

Zorlu elektromekanik, mekanik ve elektrik taahhüt firması olarak Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet göstermektedir. 

Zorlu elektromekanik her türlü Zorlu elektromekanik, mekanik ve elektrik taahhüt firması olarak Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet göstermektedir. 

Zorlu elektromekanik her türlü inşaat ve yapı projelerinin mühendislik gerektiren teknik müteahhitlik kısımlarını koordine eden 25 yıllık deneyime sahip bir firmadır.
Firmamız farkli konseptlerde yer alan nitelikli projelerin tasarlanması, uygulanması ve işletmeye alinmasina kadar tüm süreci koordine eden uygulayan ve yöneten bir firmadır. www.zorluelektromekanik.com.tr

ÇOK KIYMETLİ KAMUOYUNUN DİKKATİNE!!!

Kuzu Grup ailesinde, yaklaşık 19 yıl önce başladığım ve her gün yepyeni projelerin verdiği keyifle çalıştığım görevimden 3 Temmuz 2024 tarihinde itibariyle ayrılmış durumdayım. 

Bu süre zarfında, gerek değerli iş arkadaşlarım, gerek kamu kurumundaki kıymetli yöneticiler, gerekse çözüm ortağımız yüzlerce firma yetkilileriyle tanıştığım ve birçok projede çalışma fırsatını elde ettiğim için büyük mutluluk ve onur duyuyorum.

Bundan sonraki iş yaşamımda devam edeceğim yeni projelerde, tekrar karşılaşmayı ve görüşmeyi diliyorum.

19 yıllık bu uzun maratonda desteğini benden hiç eksik etmeyen çok kıymetli patronum ve büyüğüm; Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanımız, Sayın ÖZEN KUZU’ya sonsuz şükranlarımı iletiyorum.

Ayrıca kıymetli büyüklerim; Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sayın GÖKÇEN KUZU ve Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sayın GÜVEN KUZU’a çok teşekkür ederim.

Kuzu Gruptaki tüm değerli çalışma arkadaşlarıma, bir aile havasında bunca projeyi bitirmemizden dolayı da çok minnettarım. KUZU GROUP 

“Her ayrılık aslında bir başlangıç…”

Çalışma hayatıma; 

ZORLU ELEKTROMEKANİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’e firmasında, Genel Müdür pozisyonunda devam edeceğim. 

Aşağıda ileteceğim kanallarda bana ulaşabilirsiniz.

https://www.zorluelektromekanik.com.tr/tr/corporate

Tel: 0216 688 30 33

En içten sevgi ve saygılarımla,

Semih ÇALAPKULU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.