Bu haber kez okundu.

Pervari A Regülatörü ve Hidro Elektrik Santrali Halkın Görüşüne Açıldı
banner229

SMS Yatırım Elektrik Üretim AŞ tarafından Dicle Havzası’nda, Siirt,  Van  İlleri  Pervari,  Bahçesaray  İlçeleri  Bahçesaray  Dere  Üzerinde yapılması planlanan Pervari  A   Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali (HES) 10 gün halkın görüşüne açıldı.

Siirt Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;Siirt,  Van  İlleri  Pervari,  Bahçesaray  İlçeleri  Bahçesaray  Dere  Üzerinde  SMS  Yatırım  Elektrik Üretim  A.Ş.  tarafından yapılması  planlanan Pervari  A  Regülatörü ve  Hidroelektrik  Santrali  (68,250 MWm/  66,081MWe) projesi  ile  ilgili  olarak  hazırlanan  ÇED  Raporu  İnceleme  ve  Değerlendirme Komisyonu (İDK) tarafından incelenerek  son  şekli  verilmiş  olup,  söz  konusu  rapor  halkın  görüş ve önerilerini  almak  üzere  ÇED  Yönetmeliği'nin 14.Maddesi   (1)  no'lu  bendi  kapsamında  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  Bakanlığı  ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde on (10)  takvim günü görüşe açılmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.