Bu haber kez okundu.

ÖZEL SIİRT HAYAT HASTANESİ  İLKLERİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
banner232

Özel Siirt Hayat Hastanesi Radyoloji Uzmanı  Dr. Behzet Aslan yönetiminde artık hastalar çevre illere gitmeden tedavilerini olabilecek.

Çevre illere sevklerin önünü kesen Özel Siirt Hayat Hastanesi vermiş olduğu hizmetlerle vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.

ÖZEL SİİRT HAYAT HASTANESİNDE MEME MR ÇEKİMİ

Siirt Özel Hastanesi Radyolojideki yenilikleri ve Uzman Kadrosu İle Kadınların Korkulu Rüyası Olan Meme Kenserine Karşı Erken Teşhiste En Önemli Faktör Olan

Meme MR İle Kadınlarımızın Hayatına Hayat Katıyor.

Meme MR ve Prostat Multiparemetrik çekimleri sonrası artık Fetal MR ile yani Anne karnındaki Bebeğin erken teşhisinde önemli faktör sağlayan Fetal MR ile Sımsıkı Şefkat Dolu Eller ile Bağlanıyor.

ÖZEL SIİRT HAYAT HASTANESİNDE MR TOMOGRAFİ VE ULTRASYON SONUÇLARI AYNI GÜN VERİLİYOR

Özel Siirt Hayat Hastanesinde sıra beklemeden aynı gün çekim ve raporlama ile radyolojik sonuçlarınız ile hayatınıza hız kazandırın. 

Emar, tomografi ve ultrason çekimleri hiç bu kadar Kolay Olmamıştı.

ÖZEL SİİRT HAYAT HASTANESİNDE O-10 YAŞ ARALIĞI ÇOCUKLAR İÇİN MR ÇEKİMİ

(0-10) Yaş Aralığı Bebek ve Çocuklarımız Kolaylıkla Anesteziye ihtiyaç Duymadan Kolaylıkla Başarılı Bir Şekilde MR çekimleri Yapılmaktadır.

0 850 473 04 98

Ewww.siirthayathastanesi.com

ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR

ÖZEL SİİRT HAYAT HASTANESİ

"Herşey Sağlıklı Bir Hayat için"




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.