AK Parti 24. ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören’in eniştesi Adnan (Tosun) Ermez, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Merhum Ermez’in cenazesinin yarın sabah Van’dan Siirt’e getirilerek aile kabristanında defnedileceği öğrenildi. Adnan Ermez, AK Parti eski Siirt Milletvekili Osman Ören’in küçük kız kardeşinin eşi ve Özel İdare’den emekli Ali Ermez’in kardeşiydi. Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Ermez, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Ermez ve Ören ailelerini derin bir üzüntüye boğan bu acı kayıp nedeniyle, merhum Adnan Ermez’in naaşı yarın Siirt’e getirilerek aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.
Medya Siirt olarak, merhum Adnan Ermez’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.