Bu haber kez okundu.

Osman Ören’den Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen’e Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Osman Ören, Tuğgeneral Özmen’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Siirt’te yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında sohbet ederek, Tuğgeneral Özmen’e ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Tuğgeneral Uğur Özmen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osman Ören’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Görüşme, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.