Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Kilis’te İl ve İlçe Teşkilatları İle Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören,Kongre sürecinde yapılacak çalışmaların son istişarelerini yapmak için Kilis il teşkilatını ziyaret ederek, Kilis Belediye Sporun Ziraat Türkiye Kupasındaki maçını izledi.

Kilis AK Parti İl Başkanı Zihni Serhan Diyarbakırlı, İlçe teşkilat Başkanları ile bir araya gelen Osman Ören, Kongre sürecinde yapılacak çalışmaları istişare etti. 

KİLİS BELEDİYE SPOR MAÇINI İZLEDİ

Teknik Direktörlüğünü Siirtli hemşehrimiz Mustafa Özer’in yaptığı Kilis Belediye Sporu ziyaret eden AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, Kulüp Başkanı Arif Keleş, Teknik Direktör Hemşehrimiz Mustafa Özer ve Resul Özturan ile bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Arif Keleş, Osman Ören’e Kilis Belediye spor forması hediye etti.

Osman Ören daha sonra Kilis Şehir Stadında oynanan Ziraat Türkiye kupası Kilis Belediye spor- Balıkesir Sporu maçını izledi.
Osman Ören, “Balıkesir Sporu güzel bir oyunla 2-0 mağlup eden dostum Teknik Direktör Mustafa Özer ve ekibini tebrik eder,başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.