Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Ziyaret Etti
banner232

AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Ankara’daki makamında ziyaret etti.

Osman Ören, Bakan Tunç ile yapmış olduğu ziyarette Siirt E Tipi  Ceza evinin inşaatının gündeme geldiğini, Siirt Cezaevinin ödeneği yetersiz olduğu için Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığından ek ödenek istendiğini, ödenek eklemesi yeni yapılarak, ihale için 29-07-2024 tarihine gün verildiği öğrenildi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yılmaz Tunç, Osman Ören’e teşekkür ederek Siirtlilere selamlarını iletti.

4 senedir cezaevi personelleri ve hükümlü aileleri Siirt'te yıkılan cezaevinin ardından Batman ilimize bağlı Beşiri ilçesine git gel yaparak görev yaptıklarını ve mağdur oldukları ve bir ay sonra ihaleye çıkması beklenen inşaatın tekrar başlamasını bekliyoruz.

Ayrıca yeni yapılacak olan açık cezaevi ile birlikte il dışında yaşayan yaklaşık 400-500 Siirtlinin tayin isteyerek kendi memleketlerinde görev yapacakları gibi ilimiz ekonomisine büyük bir katkı sunacaklar. 

29-07-2024 tarihine gün verilen ihalenin bir an önce gerçekleşmesini umuyor, 4 yıldır mağdur olan git gel yapan personellerinde mağduriyetlerininde giderilmiş olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.