Bu haber kez okundu.

Ören ve Aydın Ailelerinin Mutlu Günü 
banner232

AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören’in  biricik kardeşi Şahin Ören, Rahmetli Behmen Aydın’ın biricik kızı Hayrünnisa Aydın ile Peri Masalı Düğün Salonunda kıyılan Nikahla dünya evine girdiler.

Düğüne  gelen konukları  aile büyükleri  gelin ve damatın aile büyükleri tarafından  karşıladı.
Siirt’in birçok tanınmış simanın katıldığı düğünde, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül,Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk,Yargıtay 7. Hukuk Dairesi Başkanı Hikmet Onat, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek,Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın,Baro Başkanı Muhammed Alptekin, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Nizam Dilek, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Eski İl Başkanı Bayram Kızılay, İş İnsanı Beşir Tatar, İş İnsanları Ayhan Karanfil, Nedim Tekin, İş insanı Beşir İlçin ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Ören ve Aydın çiftini kutlayarak, bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar diledi.

Damadın abisi AK Parti 24 ve 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, düğüne katılan tüm misafirlerle ilgilenerek, tüm katılanlara teşekkür etti.

Düğünde sahne alan Sanatçıların söylemiş olduğu şarkılar ve Siirt Yöresel Folklor ekibi düğüne gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.