Bu haber kez okundu.

Mustafa Özer'in Yeni Takımı Belli Oldu
banner229

Siirt Spor'un eski teknik direktörlerinden Hemşehrimiz Mustafa Özer, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele verecek olan Kilis Belediyespor’un yeni teknik direktörü oldu.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan takımlardan Kilis Belediyespor tanıdık bir simle anlaştı. 

Bölgesel Amatör Lig’de ter dökmeye hazırlanan Kilis Belediyespor, Siirt Sporun’un eski teknik adamlarından hemşehrimiz Mustafa Özer’i takımın başına getirdi. Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Kilis Belediyespor, Özer’in raporu doğrultusunda takıma kilit isimleri kazandıracak.

Kilis Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Arif Keleş ve yönetimi, 2024-2025 futbol sezonu için mutlak şampiyonluk hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini ve bu doğrultuda Mustafa Özer ile anlaştıklarını söyledi. 

Özer'in Kilis Belediyespor ile anlaşmasında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun'un öncülük olduğu öğrenildi.
Özer ise, Kilis Belediyespor'u hak ettiği noktaya taşımak için ekibiyle birlikte ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.