Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu,Akşam Çayında Velilerle Buluştu
banner229

Okul-Veli iş birliğini güçlendirecek, öğrencilerin çok yönlü gelişimini destekleyecek, fikir alış verişinde  bulunmak, Veliler Okulda projesiyle, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, velilerle okullarda akşam çayında buluşuyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu'nun katılımlarıyla bu hafta Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Velilerle bir araya geldi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, buluşmada; "çocukların eğitimi vegelişimi üzerinde olumlu etkiler yaratmak için velilerin okullarla daha yakın bir işbirliği içinde olmalarının gerekliliği vurguladı. Velilerin, okullarla düzenli iletişim kurarak ve eğitim süreçlerine aktif katılım göstererek çocuklarının akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerini de destekleyeceğini ifade etti. 

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, velilerin geri bildirimlerini dinleyerek, birlikte daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmanın yollarını arayacaklarını belirtti ve bu tür toplantıların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu anlamlı buluşmaların okul-veli iş birliğine olumlu katkılar sağladığını belirten veliler İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu'na bu buluşmadan memnun kaldıklarını ve teşekkürlerini ilettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.