Bu haber kez okundu.

MHP SİİRT İL BAŞKANLIĞINDAN KAMUOYUNA
banner232

14 Mayıs 2023 Seçimlerinde partimiz Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı olan kardeşimiz Okan Işıktaş Siirt Belediyesinde Zabıta Müdürlüğüne bağlı, güvenlik görevlisi olarak çalışıyorken 26.07.2024 tarihinde Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketi tarafından temizlik İşleri Müdürlüğü beden işçisi olarak görevlendirilmiştir. 

Bu yapılanlar terör örgütünün siyasi uzantısı ve kalpazanı olan Dem Parti devlet millet düşmanı olan demli yöneticilerden beklediğimiz hamleydi. 

Çünkü biz Ülkücüler her zaman Türk devletinden tarafız. Bizler değişen rüzgarlara göre ne taraf ne de şekil değiştiririz. 

Kayyum döneminde Dem Parti'ye sövüp Belediye'yi Dem Parti kazanınca Dem'lilere yalakalık yapan münafıklardan değiliz. Özellikle kardeşimiz Okan Işıktaş'a sözlü olarak temizleyeceği alanın Dem Parti il binası önü olarak bildirilmiştir. Dem Partinin eline yetki ve fırsat geçince bu milletin asil evlatlarının nasıl da ekmeği ile oynayıp zulüm edeceğine Siirt halkı bir kez daha şahitlik etmiştir. 

Kardeşimiz Okan Işıktaş'ın Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı olduğunu bilmelerine rağmen Dem Parti

il binası önünü temizlemesi talimatını veren aksi durumda istifa etmesinin kendisi için daha iyi olacağını söyleyip mobbing uygulayan belediye yönetimine Okan ışıktaş kardeşimiz cevaben ben ekmeğim için nöbette tutarım temizlikte yaparım verilen görevleri harfiyen yerine getiririm ancak taşıdığım sıfatın gereği olarak Dem parti binası önü haricinde nereye isterseniz gideyim demesine rağmen 06.09.2024 tarihinde iş akdine son verilmiştir. 

Milletvekili Adayımız olan Okan Işıktaş kardeşimiz için hukuki süreci başlatmış olup olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve Dem Parti zihniyeti ile tavizsiz bir şekilde mücadelemizin devam edeceğini kamuoyu ile paylaşıyoruz.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ SİİRT İL BAŞKANLIĞI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.