Bu haber kez okundu.

Kuzu Grup Adına Verilen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülü”nü Özen Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aldı
banner232

Kuzu Grup, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Engineering News-Record (ENR) tarafından açıklanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2024 listesinde 115. sırada yerini aldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından verilen “Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülü”ne layık görülen Kuzu Grup adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. 

İnşaat sektörünün en prestijli dergilerinden ENR tarafından belirlenen "Dünyanın En Büyük 250 İnşaat Firması" listesinde bu sene de yerini alan Kuzu Grup, Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni"nde plaketini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldı.

Ankara'da Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde düzenlenen "Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni"nde Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülü'nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nindeki konuşmasında, “Dünya değişirken ekonomide, üretimde, teknolojide yeni güç merkezleri ortaya çıkarken biz de kendimizi buna adapte etme mecburiyetindeyiz.Türkiye’nin dış politikada kendine yeni rotalar keşfetmesi tenkit edilecek değil takdir edilecek, övgüyle karşılanacak bir çabadır.

‘Türkiye’nin Afrika’da, Latin Amerika’da, Asya’da ne işi var?’ demek küresel siyaseti doğru bir şekilde okuyamamaktır. Dış politikamızı bölgesel ve küresel meselelerdeki tutumumuzu anlamamakta ısrar edenler, hatta anlayıp da inatla çarpıtanlar olduğunun farkındayız.Biz bunlara asla ve asla kulak asmıyoruz. Türkiye’yi bölgesel ve küresel bir ağırlık merkezi hâline getirmek için her imkânı değerlendiriyoruz. Uluslararası sistemde çeşitlenen ve artan bölgesel bloklar karşısında her yapı ve aktörle fırsat pencerelerini açık tutmaya çalışıyoruz” dedi. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat gücüyle ülkemizin büyümesine yaptığı katkılar için her bir firmamıza şükranlarımı sunuyorum.”ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Türk firmalarının uluslararası ölçekteki başarılarını simgeleyen dünyaya giydirilmiş ay yıldızlı bayrağı taşıyan baret rölyef takdim edildi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.