Bu haber kez okundu.

Koyuncu ve Çetin Ailelerinin Mutlu Günü
banner232

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt Temsilcisi Turhan Koyuncu ve eşi Hülya Koyuncu'nun kızı Akize Eylem Koyuncu, Safranbolu'nun tanınan simalarından Bülent Çetin ve Canan Çetin'in oğulları Hayri Çetin ile dünya evine girdi.

Çiftin düğün törenleri, 20 Haziran 2024 tarihinde Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde ve 23 Haziran 2024 tarihinde Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen görkemli etkinliklerle gerçekleşti. Ailelerin ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen törenlerde, çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kartepe'deki düğün, yeşilin her tonunu barındıran doğal güzellikler içinde, nezih bir kır düğünü olarak planlandı. Misafirler, müzik eşliğinde dans edip eğlendi. Safranbolu'daki tören ise tarihi dokusuyla ünlü mekanlarda gerçekleştirildi.
Yüzyıllık konakların gölgesinde, geleneksel motiflerle süslenen düğün, unutulmaz anılara sahne oldu. Davetliler, halaylar ve türküler eşliğinde coşkuyla eğlendi.

Çiftin aileleri, evlatlarının bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti.
Akize Eylem ve Hayri Çetin çifti, yeni hayatlarına ilk adımı attıkları bu özel günlerin tadını çıkarmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.