Bu haber kez okundu.

KIRŞEHİR’DE 37.AHİLİK HAFTADINDA SİİRT VE ERUH RÜZGARI ESTİ
banner229

37.Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Siirt Tomurcuk Kadın Girişimi ve Üretimi İşletme Kooperatifi Başkanı Narin Oğuz Yardım ile Eruh Levendi Kadın Kooperatifi Başkanı Nazmiye Teymurtaş, Siirt’i Kırşehir’de başarıyla temsil etti.
Ticaret Bakanlığı, Türkiye genelindeki kadın kooperatiflerini temsilen 81 ilden birer kadın kooperatifini Kırşehir’de ağırladı.
Bu yılki etkinlikler, Kırşehir Valiliği öncülüğünde Ahi Evran Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kadın Kooperatifleri Fuarı ile taçlandı.
Açılış törenine Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Kırşehir Ticaret İl Müdürü İsmail Güner, AK Parti Genel Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, çeşitli davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Siirt ve Eruh İlçe Kadın Kooperatifleri, Kırşehir’de Siirt’in lezzetlerini ve coğrafi ürünlerini sergiledikleri stant ile büyük bir ilgi topladı.
Özellikle Eruh’ta üretilen Şal-Şapik kumaşı, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 

Bu tür etkinliklerin, kadın girişimcilerin ve kooperatiflerin tanıtımına önemli katkılar sağladığı ifade edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.