Bu haber kez okundu.

KESK, Siirt'ten “Geçinemiyoruz” Mitingine Davet
banner229

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) ve Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) yönetimi basınla bir araya gelerek,“Geçinemiyoruzmitingi için destek istedi.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu 30 Kasım tarihinde gerçekleştireceği bütçe mitinginin duyurusunu Siirt'te   basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdular.

KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher,SES Eş Genel Başkanı Mehmet Sıdık Akın, Eğitim-Sen MYK üyesi İzzet İldeş, Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) MYK üyesi Nazım Sarsılmaz ve Eğitim-sen Siirt Şube Başkanı Selahattin Talu’nun katıldığı toplantıda 30 Kasım tarihinde Ankara’da yapılacak olan "Bütçe Mitingine Buluşuyoruz" çağrısında bulundular.

KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher yaptığı açıklamada, kamu emekçileri ve  halkın ezici çoğunluğunun her geçen gün daha fazla işsizliğe, yoksulluğa, güvencesizliğe itildiği karanlık bir tablo ile karşı karşıya olunduğu ve bunun çözümünün birleşik mücadeleden geçtiği vurguladı.

KESK VE BTS HEYETİNDEN BÜTÇE MİTİNGİ ÇAĞRISI!

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) ve Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) yönetimi, 30 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek olan bütçe mitingine toplumun tüm dinamiklerini davet etti.

KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher,Mitingin amacı, kamu emekçilerinin ve toplumsal kesimlerin bütçe politikaları üzerindeki taleplerini dile getirmek istediklerini,yapılacak bütçe görüşmelerinde seyirci değil. Katılımcı olmak istediklerini söyledi.

Yapılacak Mitingde, kamu bütçesi, sosyal harcamalar ve emekçilerin hakları gibi konuların ele alınacağını belirten KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher, Sendikalar, katılımcıların taleplerini ortak bir sesle ifade etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Tüm emekçilerin ve toplumsal grupların bu önemli etkinlikte yer alması gerektiğini vurgulayan KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher, geniş bir katılım ile güçlü bir ses oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher, başta kadınları, barınamayan öğrencileri, yaşam hakkı aktivistlerini, birçok ilde emek mücadelesi yürüten işçileri 30 Kasım'da bir arada olmaya çağırdı.

Gevher, Mitingin yer ve saati ile ilgili detayların ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.