Bu haber kez okundu.

KALP KRİZİ GEÇİREN POLİS MEMURUNA TÖREN DÜZENLENDİ
banner232
Siirt'te iki gün önce evinde kalp krizi geçiren polis memuru vefat etti.
Siirt Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât şubesinde görevli polis memuru Ali Sezer (43) evinde iki gün önce uyuduğu sırada hemşire olan eşi tarafından kalp krizi geçirdiği fark etmiş Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Defalarca kalbi çalıştırılan Sezer, tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti.
Sezer, için bugün Özel Harekât Şubesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Şimşek, Vali Yardımcıları Bünyamin Kuş, Ceyhun Dilşad Taşkın, Bahadır Yörük, Jandarma Alay komutanı Halidun Eren, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Selim Karakuzu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Baro Başkanı Cemal Acar, kamu kurum kuruluş müdürleri, Emniyet teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören polis memuru Ali Sezer’in özgeçmişin okunmasın ardından, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan’ın konuşmasıyla devam etti.
İl Emniyet Müdürü Metin Özkan konuşmasında, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan, ülkemize, milletimize fedakarca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı'nın çok değerli ferdi, polis memurumuz Ali Sezer’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.
Ali Sezer, kardeşimiz teşkilatımızda ve aile içerisinde saygı, hoşgörü ve sevgi ile anılan, mesai arkadaşlarıyla daima uyum içerisinde çalışan, özel hayatında sevgi dolu bir aile reisi olarak daima kalbimizde yaşayacaktır.Kıymetli meslektaşımızı ebediyete uğurlarken kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, eşine, çocuklarına, yakınlarına ve tüm meslektaşlarımıza sabırlar diliyorum.
Cenaze töreninde Çarşı cami İmamı Nevzat Erdabakoğlu’nun okuduğu duanın ardından Sezer’in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Muğla’nın Milas ilçesine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.