Bu haber kez okundu.

Kadın Girişimciler Tarafından Açılan Oto ve Halı Yıkamanın Açılışı Yapıldı
banner229

Vali Dr. Kemal  Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Ticaret Bakanlığının, yüzde 90’ı kadınlardan oluşan kooperatiflere KOPDES Projesi kapsamında sağladığı %75 hibe desteğinden faydalanılarak,'Tomurcuk Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi' tarafından açılan Oto ve Halı Yıkama işyerinin açılış törenine katıldı.

Vali Kızılkaya, Tomurcuk Kooperatifi Başkanı Narın Oğuz Yardım ve yönetim kurulu üyeleriyle işletmeyi ziyaret ederek, kadınların ekonomiye olan katkısını artıran bu anlamlı projeyi yerinde inceledi. 

Vali Kızılkaya, "Kadınlarımızın ekonomiye katılımını artıran her adım çok önemlidir. Bu değerli projede emeği geçen tüm girişimcileri tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Ayrıca, işletme sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Kızılkaya, kadın girişimciliğinin güçlenmesi adına her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.