Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Erhan Kuzu, Yalova’da Yetim Çocukları Sevindirdi
banner229

Yalova Siirt Vakfı'nda İş insanı hemşerimiz Erhan Kuzu 90 yetim çocuk için verdiği yemek ve tatlı ikramı çocukları sevindirdi.

Çocuklarla yakından ilgilenen İş İnsanı Erhan Kuzu çocuklar ile buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir çocuğun ilk ve en temel hakkının sevgiyle mutluluk olduğunu, mutluluğun ve huzurun ana kaynağının sevgi ve anlayış olduğunu,  sevgi ile büyüyen çocukların büyüyünce merhametli ve sorumluluk sahibi olduklarını, hepimizin amacının çocuklara anlayış ve sevginin hakim olduğu bir dünya bırakmak olduğunu söyledi.

Yalova Siirt Vakfı Başkanı Cengiz Özçiçek, ellerinden gelen desteği yetim çocuklara verdiklerini, bütün çabalarının bu çocukların daha iyi şartlarda yetişmesini sağlamak ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarına katkıda bulunmak olduğunu, onların topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu, bu çocuklarımızın geleceği adına üzerimize düşen bütün görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını, düzenlenen bu etkinlikte çocukların büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadıklarını gördüklerini belirtti.

Yalova Siirt Vakfı Başkanı Cengiz Özçiçek, desteklerinden dolayı İş İnsanı Erhan Kuzu’ya teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.