Bu haber kez okundu.

İş İnsanı Dinçer Azaphan, Hatrant Köyüne Oyun Parkı Yaptırdı
banner229

İş insanı Dinçer Azaphan, Siirtin hatrant köyündeki miniklere verdiği park sözünü yerine getirdi.

Geçtiğimiz hafta Siirt’in Tillo ilçesine bağlı Hatrant köyünde bir araya gelen çocuklar, Sosyal medya üzerinden “Park istiyoruz” dövizleriyle köylerine oyun parkı yapılmasını istemesi üzerine İş İnsanı Dinçer Azaphan, “Allah kısmet eder ise 1 haftaya parkınızı inşa edeceğiz’ sözünün ardından sözünü yerine getirerek,hatrant köyüne adına oyun parkı yaptırdı.

İnsanı Dinçer Azaphan, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, “her şey çocuklarımız için ayrıca Siirt’teki Murat Özkurtar kardeşime de ilgisinden ötürüde çok teşekkür ederim. İfadelerini kullandı. 

Dinçer Azaphan,”sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımın ardından, amacım köyde bulunan çocukların da şehirlerdeki çocuklarımız gibi güvenli şekilde oyun oynamalarına katkıda bulunmak. Köydeki çocuklarımız da kendini geliştirsin, başarılar elde etsin istiyorum" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.