Bu haber kez okundu.

İlhan ve Yarız Ailelerinin Mutlu Günü
banner232

İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmecit İlhan’ın biricik kızı Gökçe İlhan, Duran Yarız’ın biricik oğlu Uğur Yarız,  Peri Masalı düğün salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Düğüne  gelen konukları  aile büyükleri  gelin ve damatın aile büyükleri tarafından  karşıladı. 

Dün akşam Peri Masalı Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi muhteşem görüntülere sahne oldu. 

Volkan havai fişeklerin arasında salona giriş yapan Gökçe ve Uğur çifti, yoğun alkışlar arasında sahneye doğru ilerledi. 

Muhteşem dans gösterisiyle davetlileri büyüleyen Gökçe&Uğur çifti yaptıkları koreografiyle de unutulmaz anlar yaşattı. 

Mutlu anların yaşandığı düğünde Gelinin Babası Abdülmecit İlhan, davetlilerle yakından ilgilendi.

Düğün törenine Vali Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Milletvekili Mervan Gül, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, AK Part İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, MHP İl Başkan Yardımcısı Selim Çakaz, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gökçe&Uğur çifti nikah merasiminin ardından gelen konukların yanlarına giderek herkese ayrı ayrı ‘hoş geldiniz', dediler. 

Mutluluktan gözlerinin içi gülen genç çift Uğur Yarız ve Gökçe İlhan  gece boyunca arkadaşlarıyla birlikte halay çekip gönüllerince eğlendiler. 

İkramların ardından düğün töreni, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Medya Siirt Ailesi olarak İlhan ve Yarız ailelerini kutlar, genç çift Gökçe ve Uğur’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.