Bu haber kez okundu.

İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığına Lokman Polat Atandı
banner229

Siirt İl Özel İdare İnsan Kaynakları Müdürü Lokman Polat, İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcılığına olarak Asaleten atandı.

Yıllardır İl Özel İdare’de görev yapan, başarılı işlere imza atan, İl Özel İdare Personeli tarafından çok sevilen, sayılan çalışkan başarılı ve  dürüst İdareci İl Özel İdare İnsan Kaynakları Müdürü Lokman Polat İl Genel Sekreter Yardımcılığına Asaleten atandı. 
İl Özel İdare Genel Sekteter Yardımcılığına atanan Lokman Polat, başta Vali Dr. Kemal Kızılkaya'yq ve Genel Sekreter Hıfzullah Canpolat a desteklerinden ötür çok teşekkür etti.

Bu atamanın çok yerinde olduğunu belirten Vatandaşlar ” Lokman Polat kaliteli dürüst bir insan herkesle yakından ilgilenen sorununu dinleyen bir insan bu atama çok yerinde bir atama yapanlardan Allah razı olsun.”İfadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.