Bu haber kez okundu.

İL GENEL MECLİSİ TOPLANIYOR
banner232

5302 Sayılı İl Özel İdaresi Yasasının 12. maddesi gereğince İl Genel Meclisi aşağıdaki gündemi görüşmek üzere; 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 11.00’de İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram başkanlığında İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis toplantı salonunda toplanacak.

GÜNDEM

1- Yoklama Yapılması ve Açılış.

2- İhtisas Komisyonlarına havale edilen İl Özel İdaresinin 2025-2029 yıllarına ait Stratejik Planının karara bağlanması.

3- Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen İl Özel İdaresinin 2025 yılı Performans Planının karara bağlanması.

4- Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İşletme Müdürlüğünün “Hareketli İş Makinesi Alımı” hesabına aktarım talebinin karara bağlanması.

5- Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünün “Çöp Konteyneri Alım Projesi” hesabına aktarın talebinin karara bağlanması.

5- Gelecek Toplantı Gün ve Saatinin Tespiti ile Kapanış.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.