Bu haber kez okundu.

Hacı Fethi Serin Camii'nde Yaz Kur'an Kurslarına  Afişlerle Eğitim
banner232

Siirt Hacı Fethi Serin Camii din görevlisi Muhammed Aygan, yaz Kur’an kurslarının daha verimli geçmesi için öğrencileri için hazırlattığı afişlerle kursları renklendirdi. Afişlerde “Kur’an-ı Kerim Öğreniyorum”, “Peygamberimi Öğreniyorum”, “Dini Değerlerimi Öğreniyorum” ve daha nice güzel sözlerle öğrencilerin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Aygan, öğrencilerin yaz Kur’an kurslarından eniyi  verimi alabilmeleri için çeşitli yöntemler geliştirdiğini belirterek, afişlerin de bu çabanın bir parçası olduğunu söyledi. Hazırlanan afişler, öğrencilerin derslere olan ilgisini artırırken, dini bilgileri daha kolay ve eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlıyor.

Afişlerdeki mesajların, öğrencilerin manevi gelişimlerine katkıda bulunacak şekilde seçildiğini belirten Aygan, “Çocuklarımızın dini eğitimlerini daha etkili ve akılda kalıcı hale getirmek için bu afişleri hazırladık. Afişlerde yer alan mesajlar, onların dini bilgilerini pekiştirmelerine yardımcı oluyor” dedi.

Öğrenciler ve veliler, bu uygulamadan memnun olduklarını dile getirirken, Hacı Fethi Serin Camii’ndeki yaz Kur’an kursları, renkli ve öğretici afişler sayesinde daha verimli ve eğlenceli bir hale geldi. 

Aygan, kursların devam ettiği süre boyunca farklı yöntemler ve materyallerle çocukların eğitimlerine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.