Bu haber kez okundu.

Eş Başkan Alağaş'tan Fevzi Kaya’ya Özel Kedi Evi Hediye
banner232

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, sokak hayvanlarının barınma koşullarını iyileştirmek amacıyla örnek bir girişimde bulundu.
Heaffalump Coffee sahibi Fevzi Kaya’nın, iş yeri önünde kartondan kedi evi yaparak sokak kedilerine sıcak bir yuva sağlaması, mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.
Kaya’nın bu duyarlılığı, Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş’ın da dikkatini çekti.
Fevzi Kaya’nın sokak hayvanlarına gösterdiği bu özverili davranışı ödüllendirmek isteyen Eş Başkan Sofya Alağaş, kendisine özel olarak tasarlanmış dayanıklı bir kedi evi hediye etti.

Alağaş, kedi evini teslim ederken yaptığı açıklamada, "Fevzi Bey'in sokak hayvanlarına karşı gösterdiği bu duyarlılık, toplumumuzda örnek alınması gereken bir davranış. Onun bu çabasını takdir ediyor ve destekliyoruz" dedi. Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ve yerel işletmelerle iş birliğini sürdürerek daha fazla hayvan dostu projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Fevzi Kaya ise belediyenin bu anlamlı jestinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Kaya, "Sokak hayvanları için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Belediyemizin bu desteği de bu yolda beni motive ediyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.