Bu haber kez okundu.

ERUH’TA VATANDAŞLAR HASTALARI MAĞDUR EDEN DAHİLİYE DOKTORLARINI KAYMAKAM’A ŞİKAYET ETTİ!
banner232

Eruh Devlet Hastanesi’ne başvuran bazı hastalar hiçbir yoğunluk olmamasına rağmen ve randevular boş olmasına rağmen sağlık hizmeti alamamaktan şikayetçi!

Dahiliye uzmanlarının bazı hastaları hiç muayene etmeyerek aile hekimlerine yönlendirdiğini iddia eden bir vatandaş Eruh Kaymakamlığı’na şikayette bulundu.

Kaymakamlığa verdiği dilekçede anayasal hakkı olan “sağlık hizmeti alma hakkının engellendiğini iddia eden vatandaş; Kaymakamlıktan ilgili doktorlar hakkında hem disiplin soruşturması açmasını hem de Eruh Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Basın mensuplarının aldığı duyumlara göre geçen hafta dahiliye uzmanlarından birinin görev başında olması gerekirken, günlerdir Eruh’ta olmadığı ve hiçbir resmi izni olmadan şehir dışında olduğu iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 1 hafta önce

Çok güzel, şikayet edin ki o doktorlar da oradan kaçıp gitsinler. Doktorsuz kalın inşAllah

Avatar
Caner YILMAZ 7 gün önce

İşte size tablo. Eğer sinirli yapıda bir hasta gitmiş olsaydı muhakkak tartışma ve şiddetlik bir olay vuku bulurdu. Ama böyle doktorlar maalesef çok var. İyi doktorları tenzih ederim. Ama genel olarak doktor beyefendiler, hastaları azarlarlar ve imkanı varsa muayene etmez. Doktorların hastaları mağdur ettikleri çok şey var ama kısa tutuyorum. Doktora şiddete hayır derler. Ama biz hasta vatandaşlara da hakaret ediliyor. Aslında HASTA VATANDAŞA ŞİDDETE HAYIR diyoruz. Hakkımız varsa ve Hakkımız yeniliyorsa bu tür doktorlara hakkımız haram olsun. Belirttiğim gibi kendini bilen doktorları tenzih ederim.

Avatar
Caner YILMAZ 6 gün önce

dün yorum yazdım ancak yayınlamadınız. Hiçbir hakaret içermemesine rağmen ve hasta haklarını savunarak yazılmış bir yorumdu. Buysa habere yapılan yorum anlayışınız bir şey diyemem. Yorumu yayınlamamanız beni üzmüştür. Ve sitenizi bir daha takip etmeyeceğim.