Bu haber kez okundu.

ERUH KAYMAKAMI DAYANÇ’A YILIN İDARECİSİ ÖDÜLÜ
banner232
Türk İdareciler Derneği’nin İçişleri Bakanlığı ile birlikte her yıl geleneksel olarak belirlediği yılın idarecileri kapsamında, Vali M. Vecdi GÖNÜL Güvenlik Hizmet Ödülü’ne bu yıl Eruh ilçemiz Kaymakamı Murtaza Dayanç layık görüldü.
Ankara’da Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde düzenlenen ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı İdareciler Günü programında, Kaymakam DAYANÇ’ın ödülü Milli Savunma Eski Bakanı Vali M. Vecdi Gönül tarafından verildi.
Eruh Kaymakamının bu ödüle layık görülmesinde; Eruh ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde halkla iç içe vatandaş-devlet diyalogunu pekiştirici tutum ve davranışlar sergilemesi, sosyal devletin işlevselliğini ortaya çıkartan projeleri hayata geçirmesi, uyguladığı birçok proje ile yöreye güçlü bir katma değer sağlaması ve güvenlik - asayiş konularındaki titiz çalışmaları gerekçe gösterildi.
Kaymakam Dayanç konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; “ Öncelikle, beni bu ödüle aday gösteren ve çalışmalarımızda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Siirt Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’a ve ödüle layık gören Türk İdareciler Derneği ile değerli meslek büyüklerimize şükranlarımı arz ettiğimi belirtmek isterim.
Yılın idarecisi seçilmiş olmak, şahsım adına mesleki anlamda gurur verici bir durum olmakla birlikte, ileriki çalışmalarımız için de ayrı bir motivasyon kaynağıdır. Ancak şunu da belirtmek isterim ki yürütmüş olduğumuz projeler ve çalışmalar tamamen bir ekip işidir. Dolayısı ile Eruh’ta görev yapmaya başladıktan bir yıl sonra ortaya çıkan bu güzel tabloda, tüm mesai arkadaşlarımın bir şekilde katkısı olduğunu söyleyebiliriz.
Ayrıca ilçemizde güvenlik ve asayiş noktasında tesis edilen olumlu atmosfer ve huzur ortamında; Eruhlu hemşerilerimizle kurmuş olduğumuz etkili iletişim, vatandaşlarımızın terör konusundaki duyarlılığı ve hassasiyeti önemli rol oynarken, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışmalar yürüten güvenlik güçlerimizin emeği büyüktür.
Bu vesile ile tüm mesai arkadaşlarıma, güvenlik güçlerimize ve Eruhlu hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederken, almış olduğum bu ödülü; ülkemiz genelinde terörle mücadelede canla başla görev yapan güvenlik mensuplarımıza ve ölümsüz şehitlerimize ithaf ediyorum. “ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.