Bu haber kez okundu.

Dilaver Tanık, Antalya'da İhtiyaç Sahibi Ailelere 100 Bin Parça Giysi Dağıttı
banner232

Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şube Başkanı Dilaver Tanık, Antalya'da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, 100 bin parça kıyafet, ayakkabı ve çanta dağıttı.

Antalya'da Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Antalya Şubesinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Vakıf Başkanı Dilaver Tanık yardımda bulundu.

Özel bir markanın ürünlerini fabrikadan STK eli ile vatandaşlara sunduklarını belirten Tanık, "STK'ların tespit etmiş olduğu kimsesiz çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine hediyelerini teslim etmenin huzurunu yaşıyoruz.

100 bin parça kıyafet, ayakkabı ve çanta ilimizde bulunan çeşitli STK Başkanları eşgüdümü ve birlikteliğinde, hemşerilerimize teslim edilmiştir" dedi.

"Vatandaşlarımızın Yanındayız"

Siirt Vakfı Antalya Başkanı Dilaver Tanık, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade ederek, konuşmasını şu şekilde tamamladı: "Kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımız yalnız değildir.
İhtiyaç sahibi, gelir gurubu düşük ve dezavantajlı vatandaşlarımız için çok ciddi bir çalışma ortaya koyduk, hizmet ayrımı gözetmeyerek birleştirici bir anlayış ile vatandaşlarımızın yanınızdayız."




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hammedo 4 hafta önce

Siirteki garibanlar bitti antalyaya yardımlar başladı

Avatar
Dr.A.Mustafa Yılmaz 4 hafta önce

Tehlikenin Farkında mısınız? Başıboş sokak köpeklerinin sayısı GEOMETRİK hızla artmaktadır.ACILEN HEPSİ toplanmaz ise çok kısa bir süre sonra daha çok köpek ve sonuç olarak daha çok insan ölümü,köpek saldirisi, salgin hastalik ve trafik kazası olacak.Bu yüzden Başıboş köpeklerin hepsi beklenmeden hemen toplanmali.tehlike çok hızlı artıyor.