Bu haber kez okundu.

Demirkıran ve Sevgili Ailelerinin Mutlu Günü
banner232

Batman’da görkemli bir düğünle dünya evine giren Rumeysa – Yunus Emre çifti, başta siyasiler ve iş insanları olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinden binlerce kişiyi bir araya getirdi.

22. Dönem Batman Milletvekili 23 ve 24. Dönem Siirt Milletvekil Afif Demirkıran’ın Oğlu Yunus Emre Demirkıran ile Rıdvan Sevgili’nin kızı Rumeysa Sevgili, muhteşem bir kına ile düğünün ardından dünya evine girdi.
Batman Güngör Palas düğün salonunda düzenlenen düğüne, başta Siirt Valisi Dr Kemal Kızılkaya, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, HÜDA-PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Güven Kuzu, STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikâhını Batman Belediyesi nikah memuru Nuri Kaya kıyarken, davetliler Gurup Dergah'ın sahne aldığı düğünde Gece boyunca davetliler gönüllerince eğlendi.
Medya Siirt ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Sevgili ve Demirkıran ailelerine tebriklerimizi sunarız.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.