Bu haber kez okundu.

Demirhan ve Karataş Ailelerinin Mutlu Günü
banner232

Siirt Ticaret ve Sanayi  Odası Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan’ın Veteriner oğlu Yusuf Demirhan, Muzaffer Karataş’ın biricik  Kızı Merve Karataş ile Eker Park Kır Düğün salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Düğüne  gelen konukları gelin ve damatın aile büyükleri tarafından karşılandı. 

Eker Park Kır Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi muhteşem görüntülere sahne oldu. 

Volkan havai fişeklerin arasında salona giriş yapan Merve ve Yusuf Emre çifti, yoğun alkışlar arasında piste doğru ilerledi. 

Muhteşem dans gösterisiyle davetlileri büyüleyen Merve&Yusuf çifti yaptıkları koreografiyle de unutulmaz anlar yaşattı. 

Mutlu anların yaşandığı düğünde Damadın Babası Kadir Demirhan, davetlilerle yakından ilgilendi.

Nikah şahitliğini Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Cumhuriyet Baş Savcısı Tuğan Sarıca, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu ve Damadın Amcası Cengiz Demirhan şahitlik etti.

Genç çiftleri kutlayan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Karataş ve Demirhan ailelerinin evlatları Merve ve Yunus Emre çiftine ömür mutluluklar dileyerek, evlenme cüzdanını geline takdim etti.

Merve&Yusuf çifti nikah merasiminin ardından gelen konukların yanlarına giderek herkese ayrı ayrı ‘hoş geldiniz', dediler. 

Mutluluktan gözlerinin içi gülen genç çift Yusuf Emre Demirhan ve Merve Karataş  gece boyunca arkadaşlarıyla birlikte halay çekip gönüllerince eğlendiler. 

İkramların ardından düğün töreni, Cengiz Tan’ın söylemiş olduğu Arapça ve Kürtçe şarkılarla misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Düğün töreni takı töreni ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Medya Siirt Ailesi olarak Demirhan ve Karataş ailelerini kutlar, genç çift Merve ve Yusuf Emre’ye bir ömür boyu mutluluklar dileriz.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.