Bu haber kez okundu.

BÖYLE OLUR HALKIN VALİSİ...
banner229

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Siirt'te atandığı günden beri Siirt halkına gösterdiği devlet şefkati ile dikkat çekiyor. Halkın iyi günde ve kötü günde yanlarında olan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya örnek bir devlet adamlığı örneği sergiliyor.

Vali Kızılkaya, halkın düğün, taziye sevinç ve üzüntü ve benzeri gibi günlerinde yalnız bırakmayarak devlet ve hükümeti layık bir şekilde temsil etmesi vatandaşların takdirini topluyor.
Bu durum karşısında Siirt halkı valilerini çok seviyor. Siirtliler, "Böyle valiyi bize atayan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz" şeklinde duygularını dile getirdiler.
Öte yandan, Vali Dr. Kemal Kızılkaya Siirtpress Genel Yayın Yönetmeni İsmet Açıkgöz'ün düğününe katılması bunun son örneği olurken, Açıkgöz ailesini mutlu etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.