Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan’dan Banaz Kaymakamı Musa Aydemir’e Ziyaret
banner232

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, 2018-2020 yıllarında Pervari Kaymakamlığını başarıyla yürüten ve Pervari de görev yaptığı süre zarfında tüm Pervari'lilerin gönlünde taht kuran, Banaz Kaymakamı Musa Aydemir' i ve Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı'yı Uşak'ın Banaz ilçesinde ziyaret etti.

Ziyarete Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Beğendik Belediye Başkanı Görgin Özdemir, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve İş İnsanı Fatih Kara eşlik etti.

Başkan Özcan uzun bir aradan sonra Pervarililerin Fahri Hemşehrisi olan Banaz Kaymakamı Musa Aydemir’le bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Özcan, bizi Banaz’dq güzel bir şekilde ve sıcak şekilde karşılayan Banaz Kaymakamımız Musa Aydemir’e ve Banaz Belediye Başkanımız Zafer Arpacı’ya  misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum, dedi.

Banaz Kaymakamı Musa Aydemir ise bu hoş ziyaretten duyduğu  memnuniyeti dile getirerek Başkan Özcan'a ve beraberindekilere teşekkür ederek, tüm Pervarililere selamlarını iletti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.