Bu haber kez okundu.

Başkan Öktüren’den Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi’ye Veda Yemeği
banner232

Siirt Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Adnan Öktüren, İstanbul Bayrampaşa İlçe kaymakamı olarak atanan Diyarbakır Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi’ye veda yemeği verdi.
Karayolları Sosyal Tesislerinde verilen veda yemeğine Abdullah Çiftçi nin yanı sıra, İl Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral  Selçuk Yıldırım, 8. Ana Jet Üs Komutanı Gürtaç Kayapınar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Başsavcı vekili İsa Özer, Bölge Adliye Mahkemeleri Başkanı Kenan Şenlik, Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç, Vali Yardımcısı Fatih Ayaz, Karayolları Bölge Müdürü İlker Travaö, DSİ Bölge Müdürü Muharrem Çağlancı, Ak Parti İl Başkanı Reşit Ocak ve Siirt Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde konuşma yapan Siirt Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Adnan Öktüren;Abdullah Çiftçi‘nin Diyarbakır’da bulunduğu süre zarfında ifa ettiği görevlerde devletimizin imkanlarını Diyarbakır halkının hizmetine en iyi şekilde sunarak çözüm odaklı ve özveriyle çalıştığını, gök kubbe altında hoş bir sada bıraktığını dile getirerek kendisine teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. 
Söz alan Abdullah Çiftçi‘de; Diyarbakır’da yedi yıldan bu yana yaptığı çeşitli görevler nedeniyle bir çok insanla temas edip hayatlarına dokunduğunu, samimi ve kalıcı dostluklar kazandığını ve daha da önemlisi onur ve gurur içinde ayrılacağını ifade etti ve kendisine gösterilen destek, güven ve kalpten gelen dualar için başkan Öktüren ve haziruna teşekkür edip helallik istedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.