Bu haber kez okundu.

Bahaeddin Acar, Batman Renault&Dacia Plaza Hizmete Açıldı
banner232

Batman ve çevre illere hizmet verecek olan Bahaeddin Acar Batman Renault&Dacia plaza hizmete açıldı. 

Bahaeddin Acar Batman Renault&Dacia plazanın açılışını Renault MAİS CEO’su Dr. İzzet Berk Çağdaş tarafından yapıldı.

Renault'nun marka konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Bahaeddin Acar Renault Plaza'da 2 bin 400 metrekaresi servis alanı olmak üzere, 3 bin metrekare kapalı alan, otopark ve bahçesiyle 10 bin metrekareyi buluyor.

Renault ve Dacia markaları için hizmet verecek tesiste görev alan 25 kişilik uzman kadro bulunuyor.

Renault MAİS CEO’su Dr. İzzet Berk Çağdaş: 'Üretim, istihdam ve ihracat rakamları ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan, Renault yetkili satıcımız Bahaeddin Acar Renault Plazanın  açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 

Batman ilimiz için 25-30 kişilik ek istihdam sağlayacak olan Renault Bahaeddin Acar Plaza'da, Renault ve Dacia markalarımız ile müşterilerimizle buluşacağız. 

Son teknoloji ve inovasyonla donatılmış modern tesisinde kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel yönetim kadrosu ile Bahaeddin Acar Renault&Dacia Otomotiv, yüksek müşteri memnuniyeti sağlayarak fark yaratmamıza katkıda bulunacaktır. 

Bahaeddin Acar nezdinde tüm çalışanlarını tebrik eder, hayırlı olmasını dilerim.‘İfadelerini kullandı.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.