Bu haber kez okundu.

Akkoyun ve Özavcı Ailelerinin Mutlu Günü
banner232

Aykut Baharat sahibi Aykut Özavcı'nın biricik kızı Gamze Özavcı İle Zihni Akkoyun'nun biricik oğlu  Berkay Akkoyun Eker Park düğün salonunda dünya evine girdiler.

Düğüne  gelen konukları  aile büyükleri  gelin ve damatın aile büyükleri tarafından  karşıladı. 

Dün akşam Eker Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimi muhteşem görüntülere sahne oldu. 

Volkan havai fişeklerin arasında salona giriş yapan Gamze ve Berkay çifti, yoğun alkışlar arasında sahneye doğru ilerledi. Muhteşem dans gösterisiyle davetlileri büyüleyen Gamze&Berkay çifti yaptıkları koreografiyle de unutulmaz anlar yaşattı. 

Mutlu anların yaşandığı düğünde Gelinin Babası Aykut Özavcı, Damadın babası Zihni Akkoyun ile birlikte davetlilerle yakından ilgilendi.

Gamze&Berkay çifti nikah merasiminin ardından gelen konukların yanlarına giderek herkese ayrı ayrı ‘hoş geldiniz', dediler. 

Mutluluktan gözlerinin içi gülen genç çift Berkay Akkoyun ve Gamze Özavcı gece boyunca arkadaşlarıyla birlikte dans edip, yerel sanatçımız Cengiz Tan’ın söylediği bir birinden güzel şarkılarla gece geç saatlere kadar eğlendiler. 

İkramların ardından düğün töreni, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Medya Siirt Ailesi olarak Akkoyun ve Özavcı ailelerini kutlar, genç çift Gamze ve Berkay’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.