Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Teşkilatından   Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ercan’a Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve İl Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, kadın kollarının çalışmaları, yerel ve genel düzeyde yürütülen projeler ve geleceğe yönelik hedefler üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Tuğba Işık Ercan’ı İl Başkanımız Av. Bahri Caner Özturan ile birlikte ziyaret ettik. Nazik kabulleri ve değerli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Birlikte daha güçlü, birlikte daha güzel yarınlara!” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuğba Işık Ercan ise, “Nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan ve İl Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi’ye teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.

Gerçekleşen görüşme, kadınların siyasetteki etkin rolünün güçlendirilmesi ve teşkilatlar arası iş birliğinin artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.