Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mervan Gül, Siirt OSB’yi Ziyaret Etti
banner229

AK Parti 28. Dönem Siirt Milletvekili Adayı Mervan Gül, Organize Sanayi Bölgesinde firma sahipleri ve çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti 28. Dönem Siirt Milletvekili Adayı Mervan Gül, 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Ali İlbaş, İlhan Kızılay ile birlikte Siirt Organize ve Sanayi Müdürü Habib Öner’i ziyaret ederek OSB’deki yatırımlarla ilgili bilgi aldı. 

Mervan Gül ve beraberindekiler daha sonra Özel Siirt OSB Bilim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi,Siirt Fıstık işleme tesisini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Mervan Gül,  birliktelik ve kardeşliğin önemine vurgu yaparak, Siirt'in gelişimi ve kalkınması için gereken tüm çabayı göstereceklerini ifade etti.

Gül; "Üretim,yatırım, istihdam ve ihracat yönüyle ilimize önemli katkı sağlayan, fabrikalarımızı ve burada çalışan işçi kardeşlerimizi ziyaret ederek,Türkiye Yüzyılını konuştuk."

Mervan Gül, Organize Sanayide faaliyet gösteren kıymetli firma yetkilileri ve emektar işçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Sanayicimizin yanındayız. Üretenin yanındayız. İlimiz için taş üstüne taş koyanın yanındayız..." Dedi




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.