Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mervan Gül, Ev Ziyareti Gerçekleştirdi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili adayı Mervan Gül 14 Mayıs seçimleri çalışmaları çerçevesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Bayram Namazının ardından ev ziyaretleri gerçekleştiren Mervan Gül Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmayacağını dile getiren AK Parti Milletvekili Adayı Mervan Gül; "teşkilat mensuplarımızla beraber 14 Mayıs 2023 seçimleri için yağmur, çamur demeden yollardayız, çalışıyoruz.

Bu seçim alnını seccadeye koyan kardeşlerimizle ayakları ile seccadeye basıp sonrasında da gülerek İslam Toplumunu küçümseyenlerin arasında olacak bir seçim.
Bir taraftan Batının desteklediği başta Amerika olmak üzere emperyalistlerin desteklemiş olduğu ve Türkiye'de ki seçimleri etkilemeye çalışan güçlerle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bizlerin bir seçimi olacak.

Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığının artık vatandaşlarımız farkında. Yüz noktaya gidiyorsunuz, emin olun 95 noktada Sayın Cumhurbaşkanımızı çok açık ve net bir şekilde desteklediklerini görebiliyoruz" şeklinde konuştu





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.