Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Mervan Gül, Eski Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları İle Bir Araya Geldi
banner229

AK Partiden 1. sıra Milletvekili adayı Mervan Gül seçim çalışmalarını geçmişten bugüne AK Partinin ilk gençlik ve kadın kolları teşkilatlarında başkanlık yapanlarla bir araya gelerek sürdürdü.

Gül, yaptığı açıklamada; ‘’Geçmişten bugüne ilk gençlik ve kadın kolları teşkilatlarında başkanlık yapmış yol arkadaşlarımızla bir araya geldik.Destekleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Gül, Parti olarak hedeflerinin Türkiye Yüzyılı`nı inşa etmek olduğunu belirleterek, "Milletlerin birbirlerinden lütuf bekleyerek, birbirlerinden merhamet ve şefkat umarak yaşayabilmeleri mümkün değildir. Güçlü olmak zorundayız. Türkiye Yüzyılı teknolojide, ekonomide, eğitimde, tarımda, sanayide, savunmada, velhasıl medeniyetin her alanında muasır medeniyet seviyesini yakalayıp yeniden bizim medeniyetimizi muasır medeniyet ölçüsü haline getirebilme davası olduğunu söyleyerek, desteklerinden dolayı kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarına teşekkür etti”.

GÜL,KADIN YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Mervan Gül, ‘Siirt Belediye bünyesinde bulunan Kadın Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek yönetici, öğretmen ve kursiyerler ile hasbihâl etti”.

Ziyarette yönetici ve kursiyerlere projelerini anlatan Gül, Türkiye’nin Yüz yılı İçin Doğru Zaman, Doğru Adam, Doğru Adımlarla Yola Devam sloganıyla” kendilerinden  destek istedi.

Vatandaşların karşılamalarından dolayı teşekkür eden Mervan Gül, "Allah'ın izni ile 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tekrar zafer kazanarak bu şanlı bayrağımızın dalgalandığı ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlayacağız. AK Parti sadece bir parti değil bir davadır” Diye konuştu.

HALK EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
Mervan Gül daha sonra Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ve kursiyerleri ile bir araya geldi. Gül,yakın ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.